Microsoft Surface kopen

Op deze pagina vind je informatie over het kopen van de Microsoft Surface.

Microsoft Surface Pro 3

Microsoft Surface 3 KopenVanaf 7 mei is de Microsoft Surface 3 te koop in Nederland. De Surface 3 komt met twee verschillende configuraties in de winkels te liggen. De goedkoopste versie bevat 64 GB aan opslagruimte en 4 GB RAM-geheugen, de andere versie heeft 128 GB opslagruimte en beschikt over 8 GB aan werkgeheugen. De prijzen voor deze versies zijn respectievelijk 609 en 729 euro. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface 3 te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface Pro 3 kopen.

Microsoft Surface Pro 3

Microsoft Surface Pro 3 KopenDe Microsoft Surface Pro 3 komt op de markt in vijf verschillende configuraties. De goedkoopste versie bevat een Intel Core i3 processor, 4 GB RAM-geheugen en 64 GB opslagruimte. Deze versie heeft een prijs van 769 euro. De uitgebreidste versie beschikt over een Intel Core i5 processor, 8 GB RAM-geheugen en 512 GB aan opslagruimte en heeft een prijs van 1799 euro. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro 3 te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface Pro 3 kopen.

Microsoft Surface Pro 2

Microsoft Surface Pro 2Van de Microsoft Surface Pro 2 zijn vier verschillende versies beschikbaar. De versies met 64 en 128 GB aan opslagruimte beschikken over 4 GB Ram. De versies met 256 en 512 GB hebben een geheugen van 8 GB Ram. De prijzen varieren van 889 euro voor de goedkoopste versie tot 2176,35 euro voor de duurste versie. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface Pro 2 kopen.

Microsoft Surface 2

Microsoft Surface 2De Microsoft Surface 2 is er in een 32 GB en een 64 GB variant. De laagste prijzen voor deze versies zijn respectievelijk 439 en 529 euro. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface 2 kopen.

Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface ProDe goedkoopste versie van de Microsoft Surface Pro, de versie met 64 GB aan opslagruimte en zonder Touch Cover, is beschikbaar voor een prijs van 449 euro. Voor de versie met 128 GB hanteert de goedkoopste webshop een prijs van 599 euro. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface Pro kopen.

Microsoft Surface RT

Microsoft Surface RTDe goedkopste versie van de Microsoft Surface RT met 32 GB en zonder Touch Cover, is te koop voor 249 euro. De versie met een opslagruimte van 64 GB is al beschikbaar voor een prijs van € 299. Voor een overzicht van alle prijzen en webshops waar de Microsoft Surface RT te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface RT kopen.