Microsoft Surface kopen

Op deze pagina vind je informatie over het kopen van de Microsoft Surface. De 3e generatie van Microsoft Surface-tablets is vanaf 28 augustus 2014 te koop in Nederland! Natuurlijk vind je op deze pagina ook informatie over het kopen van de andere generatie Surface-tablets.

Microsoft Surface Pro 3

De Microsoft Surface Pro 3 komt op de markt in vijf verschillende configuraties. De goedkoopste versie bevat een Intel Core i3 processor, 4 GB RAM-geheugen en 64 GB opslagruimte. Deze versie heeft een prijs van 819 euro. De uitgebreidste versie beschikt over een Intel Core i5 processor, 8 GB RAM-geheugen en 512 GB aan opslagruimte en heeft een prijs van 1969 euro. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface Pro 3 kopen.

Microsoft Surface Pro 2

Microsoft Surface Pro 2 300x135Van de Microsoft Surface Pro 2 zijn vier verschillende versies beschikbaar. De versies met 64 en 128 GB aan opslagruimte beschikken over 4 GB Ram. De versies met 256 en 512 GB hebben een geheugen van 8 GB Ram. De prijzen varieren van 889 euro voor de goedkoopste versie tot 2176,35 euro voor de duurste versie. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface Pro 2 kopen.

Microsoft Surface 2

Microsoft Surface 2 300x135De Microsoft Surface 2 is er in een 32 GB en een 64 GB variant. De laagste prijzen voor deze versies zijn respectievelijk 439 en 529 euro. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface 2 kopen.

Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface ProDe goedkoopste versie van de Microsoft Surface Pro, de versie met 64 GB aan opslagruimte en zonder Touch Cover, is beschikbaar voor een prijs van 449 euro. Voor de versie met 128 GB hanteert de goedkoopste webshop een prijs van 599 euro. Voor een overzicht van prijzen en webshops waar de Microsoft Surface Pro te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface Pro kopen.

Microsoft Surface RT

Microsoft Surface RTDe goedkopste versie van de Microsoft Surface RT met 32 GB en zonder Touch Cover, is te koop voor 249 euro. De versie met een opslagruimte van 64 GB is al beschikbaar voor een prijs van € 299. Voor een overzicht van alle prijzen en webshops waar de Microsoft Surface RT te koop is kunt u terecht op onze pagina Microsoft Surface RT kopen.